Miqtë e vjetër të Xi Jinping-ut në Iowa
2023-11-17 04:14:36Takimi i udhëheqësve të APEC-ut po  zhvillohet në San Françisko të Kalifornisë.

Këtë qytet Xi Jinping e ka vizituar shumë herë kur ishte i ri, si dhe  udhëtimet e tij në Iowa ku kalonte për të inspektuar bujqësinë dhe takohej me miqtë të tij.

Dan Uilliams i CGTN  na kthen në atë kohë.