Përvoja tregtare e “mbretit të qershive”
2023-11-08 10:16:52

Hernán Garcés Gazmuri vjen nga një familje bujqësore kiliane. Kompania e krijuar nga gjyshi i tij është kultivuese dhe eksportuese kryesore e qershive në Kili. Ai është marrë me qershitë që nga fëmijëria dhe ka përjetuar rritjen e përbashkët të sektorit kilian të qershive dhe të tregut kinez.