Zyrtarët e "Hamas"-it dhe "Fatah"-ut zhvilluan dialog të thellë e të sinqertë në Pekin
2024-04-30 17:48:52

foto nga CFP

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kinës Lin JIan / foto nga CFP

Me ftesën e palës kineze, përfaqësuesit e "Hamas"-it dhe "Fatah"-ut erdhën kohët e fundit në Pekin për të zhvilluar një dialog të thellë e të sinqertë, tha të martën zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme kineze Lin Jian në një konferencë të përditshme shtypi.