Ekskluzive- Mesazhet e një modernizimi
2023-04-06 17:15:38

Modernizimi i qasjes(stilit) së Kinës ka zgjidhur shumë probleme të vështira në zhvillimin e shoqërisë njerëzore, ka thyer mitin se "modernizim baras me perëndimorizim", ka krijuar forma të reja të qytetërimit njerëzor dhe ka sjellë një shembull të rëndësishëm për shumë vende në zhvillim.