Kina do të vazhdojë t’i sjellë botës siguri
2022-12-28 19:12:59

Pas kohëve të vështira, jemi në prag të vitit 2023.

Me zbatimin e politikave të përmirësuara të reagimit ndaj COVID-19, Kina po mëkëmbet ekonomikisht, duke shtuar më tej lidhjet e saj me botën e jashtme. Viti 2023 është Viti i Lepurit sipas horoskopit kinez.

Lepuri është simbol i gjallërisë e lumturisë, që mendohet se do të sjellë fat, shëndet, qetësi dhe mbarësi. Në këtë vit Kina do të vijojë t’i sjellë botës energji pozitive dhe faktorë sigurie.