Radio e Jashtme e Kinës
Lajme
• Raport:Banka e Kinës lëshon obligacione për nismën "Një brez, një rrugë"
• WIPO shpreson se Kina do ta ndajë përvojën e vet me vendet e tjera të "Një brez, një rrugë"
• Kinë: Rikthehet rritja e inflacionit në mars
• Kina shpenzon shumë në pagesat për të drejtat e pronësisë intelektuale dhe vlerëson më shumë inovacionin
• Kinë, përurohet konsorciumi i dokumentarëve për "Një brez, një rrugë"
• Kina shpreson angazhimin e Japonisë në ndërtimin e nismës "Një brez, një rrugë"
më tepër>>>>>
Fokus
Kina dhe Europa, në rrugën e zgjerimit të bashkëpunimit
Para disa vjetësh, Anastasiya Sizikova, që jeton në qytetin Duseldorf të Gjermanisë Perëndimore, nuk e mendonte se karriera dhe jeta e saj do të lidheshin një...
"Një brez, një rrugë" shton pasionin në Lindjen e Mesme për të njohur Kinën
Me zbatimin e nismës së Kinës "Një brez, një rrugë", gjithnjë e më shumë të rinj në Lindjen e Mesme po shfaqin interes të madh për gjuhën dhe kulturën...
More>>
Video

• Intervistë ekskluzive e Ambasadorit të Shqipërisë në Pekin, zotit Selim Belortaja për CRI Shqip

• "Brezi dhe Rruga":"Punojmë, krijojmë dhe fitojmë së bashku"

"Një brez, një rrugë" nxit industrinë e aviacionit në pjesën qendrore të Kinës
"Një brez, një rrugë" në foto
më tepër>>>>>
Dokumentar
Analizë
Link
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China