Video - Intervistë me ish-kryeprokurorin e Hong-Kongut: Vendimi i AKP-së për miratimin e Ligjit të Sigurisë Kombëtare për Hong-Kongun, i drejtë

2020-06-07 22:38:05 CRI Komenti juaj Printoni

Ish-kryeprokurori i Hong-Kongut Grenville Cross tha në një intervistë për CMG-në se nuk ekziston asnjë vend në botë që mund të lejojë që një pjesë e territorit të jetë pa ligj të sigurisë kombëtare, as ShBA-ja, as Britania dhe as Kanadaja. Atëherë, pse Kina bëka përjashtim?

Mrekulli
Lajmet Kryesore