Video - Intervista e CGTN me Carrie Lam: Legjislacioni i miratuar nga AKP-ja, i arsyeshëm dhe i ligjshëm: Hong-Kongu gëzon autonomi në shkallë të lartë

2020-06-03 19:32:28 CRI Komenti juaj Printoni

Në një intervistë ekskluzive me gazetarin e CGTN-it Zhu Dan në Hong-Kong, Kryeekzekutivja e Rajonit të Posaçëm Administrativ të Hong-Kongut Carrie Lam tha se Asambleja Kombëtare Popullore vendosi Ligjin e Sigurisë Kombëtare "në dy hapa", kjo është e arsyeshme dhe e ligjshme. Megjithatë, ka zëra në botë se ky ligj do të privojë lirinë e Hong-Kongut. Ky lloj argumenti nuk ka baza. Qytetarët e Hong-Kongut gëzojnë ende të gjitha të drejtat dhe liritë që mundëson Ligji Themeltar.(Zhan Dian/Albana)

Mrekulli
Lajmet Kryesore