Video - Në periudhën 5-10 nëntor do të zhvillohet në Shangai Ekspozita e 2-të Ndërkombëtare e Importit e Kinës

2019-11-01 17:17:38 CRI Komenti juaj Printoni

Vizitorë dhe përfaqësues nga më shumë se 170 vende dhe rajone janë ftuar të marrin pjesë në ekspozitë. Mbi 500 mijë blerës dhe vizitorë nga brenda dhe jashtë pritet të marrin pjesë në ekspozitë.

Ekspozitat e vendeve, me një sipërfaqe të përgjithshme prej 30 mijë m2, do të presë 64 vende (përfshirë Kinën) dhe tre organizata ndërkombëtare, me pavione të dizenjuara në mënyrë unike për të shfaqur arritjet e zhvillimit, mjedisin e biznesit dhe industritë e veçanta të vendeve të ndryshme.

Mrekulli
Lajmet Kryesore