Shangai, mbi 3000 ndërmarrje në Ekspozitën e 2-të Ndërkombëtare të Importit

2019-11-01 10:34:41 CRI Komenti juaj Printoni

Me rastin e hapjes së Ekspozitës së 2-të Ndërkombëtare të Importit, deri tani janë regjistruar për pjesëmarrje mbi 3000 ndërmarrje nga mbi 150 vende dhe rajone të botës, 1000 e të cilave marrin pjesë për herë të parë. Shumë kompani kanë sjellë produktet e tyre më cilësore e të spikatura. Pjesëmarrja në këtë ekspozitë është një shans i mirë për kompanitë e ndryshme pasi u mundëson atyre zgjerim të mëtejshëm dhe nga ana tjetër ka shtuar larmishmërinë e produkteve ndërkombëtare në tregun gjigant kinez të konsumit. (Fang Xiaoyu)

Mrekulli
Lajmet Kryesore