PBB-ja e Kinës, rritje 6.2% në 3 tremujorët e parë

2019-10-18 11:26:23 CRI Komenti juaj Printoni

Sipas të dhënave të publikuara nga Drejtoria Kombëtare e Statistikave, në 3 tremujorët e parë të këtij viti, vlera e PBB-së së Kinës arriti 69.7798 trilionë juanë, duke u rritur 6.2% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kalur.

E ndarë në tremujorë, tremujori i parë u rrit 6.4%, i dyti 6.2% dhe i treti pati rritje 6.0%. (Fang Xiaoyu)

Mrekulli
Lajmet Kryesore