• Delegacioni i politikanëve të rinj nga Europa Qendrore e Lindore vizitoi CRI-në
• Makina automatike e Toyota-s kalon provën e sigurisë në autostradat e Tokios
• Musaraj: "Një brez, një rrugë," lëvizje strategjike në ekonominë diplomatike"
• Kina zotohet të nxjerrë nga varfëria të gjithë popullsinë brenda vitit 2020
• Bashkia e Yangzhout synon forcimin e shkëmbimeve kulturore me Shqipërinë
• Shoqata kulturore Shqipëri-Kinë, një platformë e re bashkëpunimi dhe miqësie
• Saelma Haka dhe përvoja e saj kineze
• Ekspertët: "Vizita e Xi Jinping-ut në ShBA do të shtojë besimin"
• Memorandum bashkëpunimit midis Vlorës dhe Yangzhou-t
• Kryebashkiaku i Vlorës Dritan Leli flet për CRI Shqip
• Mundësi dhe sfida për prodhuesit kinezë të helikopterëve
• Nertila Sinameta: "Do të kthehem në Pekin"
• Mjedisi i Tibeti është i mirëmbrojtur
• Kina restauron filma të vjetër të kohës së luftës
• Enver Bytyçi, Kina fuqi që garanton paqen dhe stabilitetin
• Filmat shqiptarë me temë anti-fashiste
• Kina do të nderojë edhe veteranët e Komingtang-ut gjatë paradës së 3 shtatorit
• Ambasadorja kineze Jiang Yu dhe dinamizmi i marrëdhënieve dypalëshe
• Tokio, ekspozitë fotografie për armët kimike të përdorura nga Japonia në luftë
• Bangkok, sulmi me bombë thyen stabilitetin politik e shoqëror
prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next