Lajmet
Kozmopolit
 • Lidhja e qyteteve afron Beratin dhe Shkodrën me provincën Henan
 • Lidhja e qyteteve afron Beratin dhe Shkodrën me provincën Henan
 • më tepër>>>>
  Fokus ekonomik
 • Wang Zhonghua, miliarderi pa celular
 • Zhou Yahui, i riu më i pasur në Kinë
 • më tepër>>>>
  Shëndeti
 • 'I fejuari im është dorështrënguar, më bleu një unazë të lirë. A më do me të vërtetë?
 • "I dashur stres, më mirë ndahemi": 10 këshilla si të luftoni stresin
 • më tepër>>>>
  Jeta Sot

  • Strategji zhvillimi për Mjekësinë Tradicionale Kineze

  • Të moshuarit pekinas , vullnetarë në komunitet

  më tepër>>>>
  Kultura

 • Restoranti kinez Xibei që është prezantuar edhe në OKB
 • Guri jade, misteri i gjelbër i Kinës
 • më tepër>>>>
  Mësojmë gjuhën kineze
  Mësimin 15 Të blesh ushqim në rrugë
  A: 我喜欢吃羊肉串。 
  Wǒ xǐhuan chī yángròuchuàn.
  Më pëlqen shishqebapi. 

  B: 我们去买点饮料吧。
  Wǒmen qù mǎi diǎn yǐnliào ba.
  Le të shkojmë e të blejmë disa pije.
  më tepër>>

  Mësimin 14 Në një vaft bufe
  A:请你们等一会儿。
  Qǐng nǐmen děng yíhuìr.
  Ju lutem, prisni pak.

  B:我们要等多久?
  Wǒmen yào děng duō jiǔ?
  Sa kohë duhet të presim?
  më tepër>>

  më tepër>>>>