Presidenti kinez Xi Jinping rikthehet në Pekin pas samitit të OBSh-së, vizitave shtetërore në Kazakistan, Taxhikistan
2024-07-06 19:14:46

Xinhua

Xinhua

Presidenti kinez Xi Jinping u rikthye në Pekin të shtunën pasi mori pjesë në Takimin e 24-të të Këshillit të Krerëve të Shteteve të Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait (OBSh) në Astana të Kazakistanit dhe bëri vizita shtetërore në Kazakistan dhe Taxhikistan.