Presidentët e Kinës dhe Taxhikistanit morën pjesë në inaugurimin e godinave të parlamentit dhe qeverisë të ndërtuara me ndihmën e Kinës
2024-07-06 19:33:51

Xinhua

Xinhua

Presidenti kinez Xi Jinping dhe Presidenti i Taxhikistanit Emomali Rahmon morën pjesë të premten në inaugurimin e një godine parlamenti dhe një godine qeveritare, të ndërtuara me ndihmën e Kinës në Dushanbe, kryeqyteti i Taxhikistanit.

Xinhua

Xinhua

Xi zhvilloi një vizitë shtetërore në Taxhikistan, pasi mori pjesë në një samit të Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait në Astana dhe bëri një vizitë shtetërore në Kazakistan.

Xinhua

Xinhua