Kryeministri i Vanuatus Charlot Salwai dhe Kryeministri i Ishujve Solomon Jeremiah Manele do të vizitojnë Kinën
2024-07-06 16:17:33

Ministria e Jashtme e Kinës

Ministria e Jashtme e Kinës

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme kineze Mao Ning deklaroi:

Me ftesë të Kryeministrit të Këshillit të Shtetit Li Qiang, Kryeministri i Republikës së Vanuatus Charlot Salwai do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Kinë nga data 7 deri më 12 korrik. 

Me ftesë të Kryeministrit të Këshillit të Shtetit Li Qiang , Kryeministri i Ishujve Solomon Jeremiah Manele do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Kinë nga data 9 deri më 15 korrik.(Xu Guang)