Presidentët e Kinës dhe Uzbekistanit zhvillojnë bisedime
2024-07-03 20:44:57

Presidenti i Kinës Xi Jinping dhe presidenti i Uzbekistanit Shavkat Mirziyoyev zhvilluan bisedime në Astana të Kazakistanit të mërkurën.