Blero dhe Uki sjellin projektin me titull “Galeri x Zemra jem”
2024-06-30 16:32:24

Blero dhe Uki po projektin e tyre më të ri muzikor. Ata kanë sjellë dy këngë në një që mbajnë titullin “Galeri x Zemra jem”. Dyshja e këngëtarëve vijnë këtë herë me këtë projekt muzikor,  të cilin e kanë sjellë të  realizuar edhe me videoklip. Projektet pritet që të bëhet hite verore pasi i përshtaten shumë stinës së verës. Blero këtë periudhë ka qenë shumë aktiv me projekte të ndryshme muzikore, ndonëse ka publikuar edhe disa këngë solo, një ndër të cilat është dhe balada “Për ty”, por edhe disa bashkëpunime me artistë të ndryshëm.