Xi dërgon një letër urimi për hapjen e lidhjes ndërdetare Shenzhen-Zhongshan
2024-06-30 15:16:15

Presidenti kinez Xi Jinping dërgoi të dielën një letër urimi për hapjen e një lidhjeje ndërdetare midis qyteteve Shenzhen dhe Zhongshan në provincën Guangdong të Kinës Jugore. (Çang Çuo)