Publikohet fjalimi i Presidentit Xi në Konferencën Kombëtare të Teknologjisë Shkencore
2024-06-29 15:28:08

Foto nga Xinhua

Fjalimi mbajtur nga Presidenti Xi Jinping në Konferencën Kombëtare të Shkencës dhe Teknologjisë botohet si një broshurë.

Xi, gjithashtu Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të PKK dhe Kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, mbajti një fjalim më 24 qershor, në takimin që bashkonte Konferencën Kombëtare të Shkencës dhe Teknologjisë, Konferencën Kombëtare të Çmimeve të Shkencës dhe Teknologjisë dhe Asambletë e Përgjithshme të Akademisë së Shkencave dhe Akademisë së Inxhinierisë të Kinës.

Broshura, botuar nga Shtëpia Botuese Popullore, është e disponueshme në pikat e librarisë Xinhua në të gjithë vendin. (Çang Çuo)