“Moments We Shared” vazhdon të kryesojë arkëtimet në Kinën kontinentale
2024-06-28 17:11:00

foto nga CFP

foto nga CFP

Filmi dramatik kinez “Moments We Shared” vazhdoi kryesimin e arkëtimet ditore të mërkurën në Kinën kontinentale, me 27.39 milionë juanë (rreth 3.84 milionë dollarë amerikanë) në ditën e pestë të shfaqjes, duke e çuar totalin e arkëtimit të tij në 234 milionë juanë, treguan të dhënat nga Rrjeti i Informacionit të të Dhënave të Filmit në Kinë, shkruan “Xinhua”.

Filmi tregon historinë e të riu që arrin të jetojë një jetë të qetë në shoqërinë e gjyshes dhe mikut të tij në një qytet të vogël, pasi arratiset nga jeta e qytetit.

Ai u pasua nga filmi i animuar i “Disney” dhe “Pixar”, “Inside Out 2”, i cili gjeneroi një fitim ditor prej rreth 9.19 milionë juanë.

Komedia kineze “Be My Friend” u rendit e treta, me 2.90 milionë juanë arkëtime ditore.

Të ardhurat totale të arkëtimeve në Kinën kontinentale të mërkurën ishin rreth 55.09 milionë juanë. (Irma)