Ndërpritet energjia elektrike, kaos në aeroportin e Mançesterit, anulohen fluturimet
2024-06-24 11:19:55

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të gjitha fluturimet që nisen nga aeroporti i Mançesterit u përballën të dielën me anulime dhe vonesa pas një ndërprerjeje të energjisë elektrike, njofton RTSH. Mësohet se një problem me furnizimin me energji elektrike në zonën lokale preku aeroportin dhe një sërë ndërtesash të tjera.

Sky News raporton se energjia u rikthye, por ndikimi ndikoi në shërbimet gjatë gjithë ditës ndërsa aeroporti shkoi drejt normalitetit. Terminalet 1 dhe 2 u prekën më rëndë, ndërsa Terminali 3 ishte në punë.

Pasagjerët tashmë brenda aeroportit përballen me vonesa të konsiderueshme dhe anulime të mundshme, me imazhet që treguan radhë të mëdha njerëzish mëngjesin e së dielës.(Fatosi)