Xi Jinping-u kërkon ushqime të pasura e të sigurta për nxënësit
2024-06-19 16:32:01

Të martën pasdite, presidenti kinez Xi Jinping vizitoi Shkollën e Mesme të Kombësive "Golog-Xining". Ai shkoi në mensën e shkollës për t'u njohur me kushtet e ngrënies së nxënësve dhe u kërkoi punonjësve aty të garantojnë ushqime të sigurta, të pasura e të shijshme për nxënësit. (Fani)