Pekin: CMG kremton Ditën e 1 Qershorit me programe për fëmijë
2024-06-01 12:14:30

Foto nga CMG

Foto nga CMG

1 Qershori është Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, ndaj Grupi Mediatik i Kinës (CMG) nisi të premten një serial programesh për fëmijë.

 

Programet përfshijnë shfaqje televizive, filma dhe veprimtari sportive, të cilat do të transmetohen të shtunën dhe të dielën, për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve.

Foto nga CMG

Foto nga CMG

 

Këto programe do të mbulojnë një sërë temash, duke përfshirë eksplorimin e natyrës, shfaqjen e projekteve të trashëgimisë kulturore jo-materiale si opera e Pekinit, si edhe vizitat në laboratorët kryesorë kombëtarë, duke u ofruar fëmijëve një platformë për të ndezur ëndrrat e tyre dhe për të mësuar nëpërmjet argëtimit.