Nga "Ecim së bashku, mund të arrijmë më larg" në "Ecim në mënyrë të qëndrueshme, mund të arrijmë më larg"
2024-05-23 16:39:20

Jeta është e çmuar, por dashuria është më e çmuar!

Rreth 100 vite më parë, kjo poezi hungareze u përkthye dhe u bë një shprehje e njohur në Kinë.

Petofi Sandor, një poet i famshëm hungarez, u bë i njohur për kinezët.