Të njohim botën e një gjetheje çaji
2024-05-21 14:48:40

21 maji është Dita Ndërkombëtare e Çajit. Kina ka një histori më shumë se dymijëvjeçare të rritjes dhe pirjes së çajit. Tani çaji është jo vetëm një kartëvizitë kulturore, po edhe një "çelës i artë" për të zhvilluar ekonominë.