"Udhëtimi në një Kinë Kulturore" - Nata në lagjet e vjetra në Zhejiang
2024-05-16 17:46:18

Zhejiang-u është një provincë në Kinën Lindore dhe kryeqendra e tij, Hangzhou, njihet si “parajsë në Tokë”. Po këtë herë, bashkë me Zamir dhe Skito, do të shohim diçka të ndryshme.

Do të ikim bashkë në lagjet historike e kulturore, ose lagjet e vjetra në "Qiaoxi" dhe "Xijie". Tani le t’i shohim bashkë natën këto lagje të vjetra. Ejani me Zamir!