Njerëz nga të gjitha fushat e jetës mirëpresin Presidentin Xi Jinping në Tarbes
2024-05-07 20:03:44Më 7 maj në mesditë, sipas orës lokale, Presidenti i Kinës Xi Jinping mbërriti me një avion të posaçëm në Tarbes të Francës.  


Njerëzit valëvitën flamujt e Kinës dhe të Francës, duke e pritur ngrohtësisht vizitën e Presidentit Xi.