Përshëndetje Tarbes!
2024-05-07 18:18:18

Në ftesë të Presidentit të Francës Emmanuel Macron, Presidenti i Kinës Xi Jinping mbërriti në Tarbes më 7 Maj sipas orës lokale, për të vazhduar vizitën shtetërore në Francë.  

Tarbes është një prefekturë e rajonit Hautes-Pyrénées në jug të Francës. Gjithashtu kryeqendra dhe qyteti me popullsinë më të madhe në këtë rajon, me një sipërfaqe prej 15 km katrorë dhe një popullsi prej rreth 40,000 banorë.