Presidenti Xi inspekton Gardën Republikane të Francës dhe njësitë ceremoniale të forcave tokësore, detare dhe ajrore
2024-05-06 21:49:57

Të hënën pasdite, sipas orës lokale, i shoqëruar nga Presidenti Macron, Presidenti Xi Jinping inspektoi Gardën Republikane të Francës dhe njësitë ceremoniale të forcave tokësore, detare dhe ajrore.