Aleksandar Vuçiç: Po mendoj për shkrimin e kujtimeve që kemi së bashku
2024-04-30 15:37:42

Në vitin 2016, Uzina e Çelikut e Smederevos ishte në prag të falimentimit dhe shumë punëtorë përballeshin me papunësinë.

Me ndihmën e Kinës, mbi 5 000 punëtorë serbë u kthyen në uzinë.