Zhvillimi i përbashkët
2024-04-24 19:27:27

Para 8 viteve, uzina e çelikut “Smederevo” e Serbisë me një histori mbi 100-vjeçare ishte në prag falimentimi. Në prill të vitit 2016, Grupi kinez “HBIS” investoi në këtë uzinë, duke e ringjallur dhe kthyer në kohët e arta të saj.