Takime me Xi Jinping-un 15:E di çfarë synon Kina dhe ku do të shkojë vendi
2024-04-22 18:53:05

“Tani do të jepet Medalja e Miqësisë e Kinës! Znj.Galina Kulikova, figurë miqësore ruse. Në dekada ajo i është përkushtuar nxitjes së shkëmbimeve mes dy vendeve dhe forcimit të miqësisë mes popujve, duke dhënë kontribut të shkëlqyer”...