Taylor Swift thyen sërish rekordin, 200 milionë shkarkime për “The Tortured Poets Department”
2024-04-22 16:31:31

Taylor Swift (ATSH)

Taylor Swift (ATSH)

Taylor Swift vazhdon të thyejë rekorde. “The Tortured Poets Department” ( "Departamenti i poetëve të torturuar") është bërë albumi më i shkarkuar në një ditë të vetme, njoftoi “Spotify”, një shërbim muzikor dixhital që mundëson aksesin në miliona këngë. Me “The Tortured Poets Department”ose i quajtur ndryshe Ttpd, të publikuar në mesnatë, ylli i popit është bërë artistja më e dëgjuar në një ditë të vetme, në historinë e platformës së transmetimit muzikor.

foto nga CFP

Kapaku i albumit të ri të Swiftit / foto nga CFP

Ttpd është albumi i parë që shkarkohet mbi 200 milionë herë në një ditë të vetme. Taylor Swift, ka thyer rekordin me tre albumet më të shkarkuara në një ditë të vetme: përveç Ttpd, perfshihen edhe “Midnights” dhe 1989 (versioni i Taylor).(Fatosi)