Xi i jep flamurin forcës mbështetëse të informacionit të UÇP të Kinës
2024-04-19 21:05:13

foto nga Xinhua

Ushtria Çlirimtare Popullore (UÇP) e Kinës ka ngritur një forcë mbështetëse informacioni. Presidenti kinez Xi Jinping i dorëzoi flamurin kësaj force në ceremoninë e themelimit të saj të mbajtur të premten në Pekin.

Xi, gjithashtu sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, theksoi përpjekjet solide për të ndërtuar një forcë mbështetëse informacioni të fuqishme dhe të modernizuar.

foto nga

foto nga Xinhua