Kinë-SHBA: Grupi financiar i punës mban takimin e katërt në Uashington
2024-04-17 11:58:34

Foto nga  MF

Takimi i katërt i grupit financiar të punës Kinë-SHBA, u mbajt të martën në Uashington DC. 

Të dyja palët zhvilluan shkëmbime "profesionale, pragmatike, të sinqerta dhe konstruktive" mbi politikat monetare të dy vendeve, stabilitetin financiar, bashkëpunimin në rregullimin financiar dhe çështje të tjera me interes të përbashkët, tha Banka Qendrore e Kinës, të mërkurën në një deklaratë. 

Takimi u kryesua nga Zv/Guvernatori i Bankës Popullore të Kinës Xuan Changneng dhe Zv/Sekretari për Financat Ndërkombëtare në Departamentin e Thesarit të SHBA-së, Brent Neiman. (Elona)