Kina do të heqë kufirin e pronësisë së huaj në shërbimet e telekomit me vlerë të shtuar në zonat pilot
2024-04-10 21:24:30

foto nga VCG

foto nga VCG

foto nga VCG

foto nga VCG

Kina do të heqë kufizimet e pronësisë së huaj për disa shërbime të telekomit me vlerë të shtuar në katër zona pilot, sipas deklaratës nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit të mërkurën.

Shërbimet e telekomit me vlerë të shtuar do të përfshijnë qendrat e të dhënave të internetit, rrjetet e ofrimit të përmbajtjes dhe ofruesit e shërbimeve të internetit, ndër të tjera, sipas deklaratës. 

foto nga VCG

foto nga VCG

Zonat pilot janë të vendosura në Pekin, Shangai, Hainan dhe Shenzhen.  (Fang Xiaoyu/Artan)