Takime me Xi Jinping-un:Kam shumë dëshirë të përqafoj pandën kineze
2024-04-08 17:08:46

Roxy Danckwerts, përgjegjësja e Qendrës së Ndihmës së Kafshëve të Egra të Zimbabvesë tha se: “kur morëm vesh se do të vinte Presidenti Xi Jinping, u emocionuam shumë. Kisha shumë mendime për të shkëmbyer me të. Kisha dëshirë të flisja me të për elefantin dhe pangolinën, dy kafshët që më pëlqejnë më shumë, dhe gjithashtu kanë nevojë për vëmendjen e publikut.”