Capital T dhe Jimilian sjellin këngën e re “Ike ti”
2024-04-07 15:33:53

Capital T & Jimilian (Foto nga instagram)

Capital T & Jimilian (Foto nga instagram)

Capital T dhe Jimilian kanë prezantuar së fundmi projektin e tyre më të ri muzikor. këngën “Ike ti” dhe me videoklip. Teksti është shkruar nga vetë artistët, në bashkëpunim me Gani Marina, ndërsa producentë janë Naji the Pilot & Besi. Videoja iu besua Gargia Global dhe nën drejtimin e Andi Decanit, ky projekt tashmë ndodhet në kanalin YouTube. Pritet që ky bashkëpunim të pritet mirë nga publiku e fansat e të dy këngëtarëve.