Këngëtari Erik Lloshi me projekte të reja muzikore
2024-01-07 10:08:49

Erik Lloshi (Foto nga instagrami)

Erik Lloshi (Foto nga instagrami)

Së shpejti këngëtari Erik Lloshi do ketë një bashkëpunim me këngëtaren Eranda Libohova. Bashkëpunimi pritet që të bëhet publik në shkurt të këtij viti. Artisti pritet të sjellë një kolazh së shpejti me muzikë të veriut, gjithashtu edhe një këngë solo. Këngëtari ka treguar në rrjetet sociale se do jetë edhe një projekt, një bashkëpunim dhe shumë surpriza për publikun.