Promovoni zhvillimin e favorshëm përmes bashkëpunimit
2023-11-15 15:29:47

Takimi jozytar i Liderëve të Bashkëpunimit Ekonomik Azi-Paqësor të këtij viti do të mbahet në Shtetet e Bashkuara nga 15 deri më 16 nëntor, i cili është mekanizmi i bashkëpunimit ekonomik i nivelit më të lartë, më të gjerë dhe më me ndikim në këtë rajon. Me rimëkëmbjen aktuale të ekonomisë botërore plot pasiguri dhe paqëndrueshmëri, ky takim ka tërhequr vëmendjen rajonale dhe globale dhe pritet që samiti të promovojë në mënyrë aktive bashkëpunimin dhe stabilitetin rajonal.