Në zjarrin e luftës
2023-11-10 17:26:30

[!--begin:htmlVideoCode--]0e57ba23df634972be5c3a941fd1bd3a,0,1,,news[!--end:htmlVideoCode--]

Sipas të dhënave të publikuara nga autoritetet shëndetësore palestineze, konflikti izraelito-palestinez ka  shkaktuar vrasjen e 10,022 njerëzve në Gaza dhe plagosjen e më shumë se 24,000 të tjerëve deri më 6 nëntor.