Ndarja e mundësive të CIIE globalisht
2023-11-07 17:52:07

Si ekspozita e parë në nivel kombëtar në botë me temë importin, Ekspozita Ndërkombëtare e Importit e Shangait dëshmon se dera e hapjes së Kinës “do të hapet më gjerë" dhe promovon procesin e hapjes së Kinës në nivel të lartë. Ekspozita e Gjashtë Ndërkombëtare e Importit të Kinës “mbërriti” siç ishte planifikuar, duke i dërguar botës një sinjal pozitiv se një Kinë e hapur do të sjellë përfitime për botën.