Fest ’62 i Këngës në RTSH, publikohet lista e këngëtarëve pjesëmarrës
2023-10-22 15:46:41

 

Lista e shumëpritur e artistëve të përzgjedhur për edicionin e 62-të të Festivalit të Këngës tashmë është bërë publike. Këtë vit do të ketë këngëtarë që i rikthehen skenës së festivalit të Rtsh-së, por edhe mjaft artistë të rinj që ngjiten edhe për herë të parë në atë skenë. Fituesi i  Fest 62 do të përfaqësojë  Shqipërinë në Eurovision. Ndër artistët e njohur konkurrentë të Fest’62 janë Elsa Lila  me këngën  “Mars”, Shpat Deda me “ S’mund të fitoj pa ty”, Big Basta dhe Vesa Luma  me këngën “Mbinatyrale”, Kejsi Tola  me “ Vallëzoj me Dritën”, Kastro Zizo  me këngën “2073”, Besa Kokëdhima  me “ Zemrën n’dorë”, Samanta Karavello me këngën “N’majë” , por dhe këngëtarë të rinj Jasmina Hako, Sergio Hajdini dhe Michela Paluca.