Nisma “Një brez, një rrugë” më ka dhënë mundësi të reja zhvillimi
2023-10-11 10:58:05

I riu nga Pakistani, MUHAMMAD WASIM ASIM tha: "ndoshta para se të vija këtu në Kinë, nuk e kisha menduar kurrë se do të kisha mundësinë t’i shkruaj një letër kryetarit Xi dhe ai do të më përgjigjej. Është një moment i paharrueshëm dhe unë ndjehem jashtëzakonisht me fat."