Gjermania do të forcojë kontrollet kufitare
2023-09-27 17:53:56

Foto nga VCG

Gjermania do të zbatojë kontrolle më të forta kufitare me Poloninë dhe Republikën Çeke, për të ndihmuar në luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore, tha ministrja e brendshme gjermane të martën, ndërsa rritja e migracionit shton mbështetjen për të djathtën ekstreme përpara zgjedhjeve lokale.