Ceremonia e hapjes së Forumit të 9-të "Nishan" në Qufu të Kinës Lindore
2023-09-27 19:27:52

Xinhua

Toka e Shenjtë e Nishanit në qytetin Qufu të provincës Shandong të Kinës Lindore, vendlindja e dijetarit të lashtë kinez Konfuci./Xinhua

Ceremonia e hapjes së Forumit të 9-të "Nishan" për Qytetërimet Botërore u zhvillua të mërkurën në qytetin Qufu të provincës Shandong të Kinës Lindore, vendlindja e dijetarit të lashtë kinez Konfuci.

Forumi treditor ofron një platformë për studiuesit dhe ekspertët e njohur të fushës kulturore për të pasur një njohje më të mirë mbi shtimin e dialogut ndërmjet kulturave të ndryshme.