Porcelani: Le të vazhdojmë të shkruajmë legjendën së bashku
2023-09-26 17:35:59

Në temperaturën 1200°C, "përplasja" e argjilës dhe zjarrit lind porcelanin, një ambasador i tregtisë globale dhe shkëmbimeve kulturore për mijëra vjet.