Xi thekson ndërtimin e zonave të tregtisë së lirë pilot të nivelit më të lartë
2023-09-26 21:15:08

CFP

CFP

Presidenti kinez Xi Jinping e ka vënë theksin te përpjekjet për të ndërtuar zona të tregtisë së lirë pilot (ZTL) të nivelit më të lartë, duke i nxitur ZTL-të të jenë pioniere të çeljes së terreneve të reja dhe të përballojnë sfidat e vështira.

Xi, që është gjithashtu sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Ushtarak Qendror, i tha këto në një udhëzim të fundit mbi përparimin e ndërtimit të ZTL-ve pilot. (Xu Guang)