CMG-ja, intervistë të posaçme me presidentin e Zambias
2023-09-23 17:05:40


Nga 10 deri më 16 shtator, presidenti i Zambias Hakainde Hichilema zhvilloi një vizitë shtetërore në Kinë. Para takimit me kryetarin e shtetit të Kinës Xi Jinping, ai ndaloi në Guangdong, Jiangxi dhe Fujian, duke u njohur thellësisht me gjendjen e zhvillimit të shoqërisë kineze. Në një intervis të posaçme për CMG-në, presidenti Hichilema rrëfen përshtypjet e tij gjatë kësaj vizite dhe pikat kryesore në komunikimin me kryetarin Xi si dhe mendimet e tij për modernizimin e stilit kinez dhe përvojat e zhvillimit të Kinës.